مشخصات وب
مبانی ایجاد و ساخت سردخانه ذخیره سازی سرد یکی از روشهای رایج برای جابجایی مواد فاسدشدنی بین تولید و پردازش بازاریابی است. این کار یکی از روش های حفظ کالاهای فاسدشدنی در حالت تازه و سالم برای مدت طولانی تر با کنترل دما و رطوبت در سیستم ذخیره سازی است. حفظ درجه حرارت کم به اندازه کافی حیاتی است ، زیرا در غیر این صورت باعث صدمه سرد شدن محصول می شود. همچنین ، رطوبت نسبی انبار برای بیشتر فاسدشدنی ها باید تا 85-90 درصد حفظ شود ، که کمتر از آن تأثیر مخربی برکیفیت محصول دارد.